וואטס אפ

האם באמת יש כזה דבר עונת חתונות?

מכל כיוון אתם שומעים שוב ושוב על "עונת החתונות". השיח סביב אותה עונה הוא בעיקר על התקופה שבה כדאי להתחתן, לצד התקופה שבה כדאי מאד שלא להתחתן.

מכל כיוון אתם שומעים שוב ושוב על "עונת החתונות". השיח סביב אותה עונה הוא בעיקר על התקופה שבה כדאי להתחתן, לצד התקופה שבה כדאי מאד שלא להתחתן. האם אתם צריכים להיות מונעים על ידי תכתיבים שכאלו? כדאי שלא. יחד עם זאת, כדאי שגם אתם תכירו לעומק את המושג ובעיקר מה המשמעות הכלכלית שלו על האירוע שלכם.

 

עונת החתונות הרשמית: מאפריל ועד אוקטובר

על פי מנהלי האירועים של גני אירועים במרכז ומפיקי האירועים הגדולים בישראל, עונת החתונות הינה התקופה שבין חודש אפריל ועד חודש אוקטובר. אם תרצו – מתחילת עונת האביב ועד סופה של עונת הקיץ. מדובר על תקופה בה השמיים בהירים, מה שמאפשר להמון זוגות להתקדש בברית הנישואין באווירה נעימה ומזג אוויר טוב. החתונות בעונה זו נחשבות ליקרות ביותר, בין היתר מאחר והמון זוגות מביעים את רצונם להתחתן בפרק זמן זה.

 

התחתנת מחוץ לעונה? הרווח כולו שלכם

ומה קורה בעת שאתם בוחרים להתחתן בחודש אחר שאינו נכלל בתקופה מוגדרת? במידה רבה, הרווח כולו שלכם. בעוד ישנם זוגות שמתקשים להתחתן עונת החתונות הרשמית, ישנם זוגות שבוחרים להתחתן בחודשים אחרים. הסיבה? ישנם אלו שהמוטיבציה שלהם היא השיקול הכלכלי, וישנם אלו שפשוט רוצים ליהנות מחתונה חורפית-רומנטית. המחירים בעונת החורף נמוכים משמעותית מאלו שיוצעו לכם בעונת הקיץ, כאשר המחירים הנוחים לא מגיעים רק ממתחמי האירועים, אלא גם מנותני השירות השונים.

 

אל תלכו אחרי מה שמכתיבים, אלא אחרי מה שאתם רוצים

הטעות הגדולה ביותר שתוכלו לעשות לאורך ארגון והפקת האירוע שלכם, היא ללכת אחרי תכתיבים והגדרות. האם יהיה כדאי לכם להתחתן בחודש יולי הקייצי ולא בינואר החורפי רק בגלל שכך מצופה מכם? חד משמעית, לא.

לכל זוג ישנן העדפות אחרות ואהבות אחרות – כך שעליכם ללכת אחרי לבכם ואחרי תחושות הבטן שלכם. הגדירו בפני עצמכם איך נראה אירוע החלומות שלכם, מה התקציב העומד לרשותכם וכך תבססו לאט לאט את הבחירות שלכם שבסופו של דבר יכריעו איך יראה אירוע האהבה הגדול שלכם.