וואטס אפ

טיפים לערב הטעימות באולמות אירועים

  1. הסתפקו בטעימות בלבד
    מאחר ומחכות לכם לא מעט מנות שיוגשו לכם בערב הטעימות עם אולמות אירועים במרכז, ההמלצה היא לטעום מהמנות בלבד. לא אחת, בעת שמוגשת לכם מנה שאהבתם במיוחד, אתם בוחרים לסיים אותה. נסו להתאפק ולשמור מקום גם למנות שעתידות להגיע תוך רגעים ספורים אל השולחן…
  2. דלגו על ארוחת הערב בבית
    כן, לא טעיתם! אל הערב הטעימות אתם אמורים להגיע רעבים. נסו לאכול כמה שפחות באותו יום ובטח שלדלג על ארוחת הערב בבית. מצפה לכם ארוחה עשירה המבוססת על מנות פתיחה, מנות עיקריות ומניפה מתוקה של קינוחים.
  3. הביאו אתכם את ההורים
    ככל שיהיו אתכם יותר טועמים מטעמכם, כך תוכלו לגבש תפריט אירוע מגוון יותר. ההמלצה? הגיעו עם ההורים שלכם. באופן זה אתם מעניקים להם כבוד גדול והם גם יהיו נציגות של שכבת הגיל המבוגרת יותר שחשוב לתת גם לה ייצוג בתפריט שלכם.
  4. תנו ציון לכל מנה ומנה
    איך תזכרו אילו מנות אהבתם יותר ואילו פחות? נקדו את כל המנות המוגשות לכם אל השולחן ולבסוף נתחו את התוצאות: המנות שקיבלו את הציונים הגבוהים ביותר יוגשו לאורחים באירוע האהבה הגדול שלכם: אירוע החתונה!
  5. בערב טעימות חשוב לבנות תפריט מגוון ככל הניתן
    נסו לדבוק כמה שפחות בטעמים דומים וסגנונות זהים. ככל שהתפריט שלכם יהיה מגוון יותר, כך הוא יקלע ליותר טעמים וכך האורחים שלכם יהיו מרוצים יותר. לא אחת ישנם מקרים בהם בוחרים להגיש רק בשר או רק מטעמים חריפים, מה שיוצר גוון אחיד שלא בהכרח מטיב עם האירוע שלכם.
  6. 6.אירוע טבעוני? פתרון לא רע
    אירועי קונספט הינם לעתים הפתרון האידאלי: במידה ואורח החיים שלכם הינו אורח החיים הטבעוני, תוכלו לבנות תפריט המבוסס על מטעמים טבעונים בלבד. מדובר על תפריט עשיר, צבעוני ומגוון שיספק את כל האורחים שלכם.
  7. ציינו אלרגיות של האורחים
    אולמות אירועים במרכז כמו EAST TLV, דואגים לנציגות של הצוות הקולינרי באירוע הטעימות שלכם. זה הזמן עבורכם לציין אלרגיות שונות שיש לאורחים על מנת שיהיה ניתן לדאוג לחלופות הולמות עבור נתח זה של קהל. מה תוכלו תוכלו לציין בפני הצוות? רגישות לגלוטן, אורחים צמחוניים ועוד.
  8. בנו תפריט מגוון ככל הניתן
    נסו לדבוק כמה שפחות בטעמים דומים וסגנונות זהים. ככל שהתפריט שלכם יהיה מגוון יותר, כך הוא יקלע ליותר טעמים וכך האורחים שלכם יהיו מרוצים יותר. לא אחת ישנם מקרים בהם בוחרים להגיש רק בשר או רק מטעמים חריפים, מה שיוצר גוון אחיד שלא בהכרח מטיב עם האירוע שלכם.
  9. בססו את התפריט לא רק על טעמכם האישי
    הנטייה הטבעית היא לבחור את מה שלכם באופן אישי הכי טעים, אך לא כך בונים תפריט. חשוב לבחור מנות מכל סקטור בתפריט על מנת להבטיח שכמה שיותר אורחים יוכלו ליהנות מהאירוע שלכם. גם אם אתם לא אוהבים דגים, כדאי לדאוג לפחות למנת דג אחת.
  10. ערבו את הצוות הקולינרי בהחלטות שלכם
    הצוות הקולינרי זמין לכם לאורך כל ערב הטעימות! אתם מתלבטים לגבי מנות הפתיחה, לא בטוחים באילו תוספות לבחור ואתם מתקשים לקבל החלטה לגבי הקינוחים שיוגשו? הצוות הקולינרי יסייע לכם להגיע לבחירות הטובות ביותר באירוע!
  11. הביטו בטיוטת התפריט שלכם!
    ולבסוף, רגע לפני שאתם מקבלים החלטה, עברו שוב על התפריט שבניתם: עד כמה הוא מגוון, משקף טעמים מודרניים לצד טעמים קלסיים ועד כמה אתם הייתם שמחים להתארח באירוע בו מוגש אוכל שכזה. כל שנותר לאחל לכם הוא בתיאבון!